Voertuig Gaphics

Pak auto’s, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen en nog veel meer in met een print

Met de veelzijdige gecombineerde printers/snijplotters van Roland kunt u allerlei voertuigen inpakken: auto’s, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen, fietsen, scooters, boten, tractors, zware fabrieksmachines en nog veel meer.

Op grote schaal voertuigen inpakken bij het restylen van een wagenpark? Signmakers die willen diversifiëren naar het inpakken van voertuigen voor privépersonen of op kleine schaal? Wat de toepassing ook is, de technologie van Roland biedt een duurzame en hoogstaande output waarmee uw vehicle wraps en stickers opvallen.

Dankzij Roland maakt u levendige prints die heel lang meegaan. Bovendien profiteert u van de snelle productiemogelijkheden als u vlug opvallende stickers voor kortetermijncampagnes nodig hebt. Roland bezorgt u de middelen om winst te maken met voertuigwraps en -stickers voor reclamecampagnes, productlanceringen en evenementen.

Uw fantasie is uw enige limiet

De veelzijdigheid van de print & cut-technologie van Roland DG zorgt ervoor dat u alles wat beweegt kunt omwikkelen - auto's, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen, fietsen, scooters, boten, tractoren, zware machines en nog veel meer. Zowel voor grootschalige voertuigomwikkelingen van commerciële vloten als voor signmakers die willen diversifiëren met particuliere of kleinschalige wikkelopdrachten voor voertuigen, biedt de Roland DG-technologie de duurzaamheid en kwaliteit om wraps en grafische afbeeldingen te onderscheiden van de rest.

Lever duurzame en opvallende stickers en graphics

De eco-solventinkt van Roland houdt buitenshuis gegarandeerd drie jaar stand tegen de uv-stralen. U kunt er dus van op aan dat de levendige graphics die u vandaag aanbrengt, nog vele jaren om de juiste redenen de aandacht zullen trekken.

Met de witte inkt met hoge densiteit van Roland kunt u raamstickers omgekeerd printen op helder vinyl.

Bied uitmuntende graphics die werkelijk uniek zijn. Creëer stijlvolle effecten met een grote impact met de metallic ECO-SOL MAX-inkt van Roland. Dankzij de rijke texturen en zachte gradaties van goud, zilver, metallic en parelmoerkleuren zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos.

Zet geen rem op uw creativiteit

Doordat de inkt van de best verkopende printers en printers/snijplotters van Roland al bij lage temperaturen uithardt, kunt u kiezen uit een brede waaier van materialen en producenten. U kiest dus volledig vrij uw favoriete media en het beste materiaal voor de opdracht.

Zorg voor logo’s en bedrijfsbranding in uniforme kleuren en produceer verbluffende fotografische en full colour wraps en voertuigstickers.

Voor een optimale kwaliteit en efficiëntie

Dankzij de krachtige RIP-software van Roland beschikt u over een ruim gamma van materiaalprofielen die de inkt optimaal aanbrengen. Zo profiteert u van een maximale duurzaamheid en minimale printkosten.