Voertuiggraphics-specialisten

Roland technologie: snel verbazingwekkende voertuiggraphics printen

De veelzijdigheid van print & cut-technologie betekent dat u alles kunt wrappen wat beweegt - auto's, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen, fietsen, scooters, boten, tractoren, zware machines en nog veel meer.

De vraag naar voertuiggraphics neemt exponentieel toe en ons assortiment van printers en vinylsnijders levert duurzame en duurzame resultaten op. Onze apparaten worden gebruikt door grafische professionals over de hele wereld om voertuigen te personaliseren voor de weg, het spoor, de oceanen en zelfs de lucht.

Pas elk soort voertuig aan voor corporate branding, fleet livery, motorsport of gewoon om te pronken met de individuele stijl van uw klanten

Gele Formule 1 Renault-racewagen op het circuit met sponsorlogo's geprint met een Roland-printer

Inspelen op de vraag naar voertuiggraphics

Bied reclamemateriaal en branding aan voor grotere voertuigen zoals vrachtwagens, touringcars, bussen - zelfs treinwagons en schepen!


Het is ook gemakkelijk om gepersonaliseerde voertuiggraphics te printen. Van unieke stickers voor toegewijde fietsers tot honderden sponsordecals voor de Formule 1, er is een grote vraag naar voertuiggraphics in de kleine maar lucratieve sportmarkt. En waarom niet de supercars van beroemde sporters in een uniek design wrappen?

Gele Formule 1 Renault-racewagen op het circuit met sponsorlogo's geprint met een Roland-printer
Volledige door Black Fish Graphics gewrapte auto in opvallend rood, geel, oranje, rood en zwart design
Volledige door Black Fish Graphics gewrapte auto in opvallend rood, geel, oranje, rood en zwart design

Fantastische kleuren voor merk- of maatwerkgraphics voor voertuigen

Digitale grootformaatprinters kunnen kleuren met een onovertroffen nauwkeurigheid evenaren - perfect voor zowel bedrijfswagenparken als voor op maat gemaakte ontwerpen.

Inkten zijn beschikbaar in een reeks kleuren, waaronder oranje en groen voor ontwerpen van naturalistisch tot stoer en gedurfd. Creëer ongelooflijke effecten en overgangen met metallic en parelmoerachtige kleuren. Print in spiegelbeeld high-density wit op doorschijnend vinyl voor raamstickers en voeg zelfs texturen toe met UV-inkt.

MOTO GP-motorrijder op circuit met motor, helm en kleding in full branding

Snelle doorlooptijd, efficiënt, on-demand

Roland-printer/snijplotteroplossingen zijn bedacht voor de snelle doorlooptijden die kritiek zijn voor voertuiggraphics. Met de TrueVIS en TR2-inkten, zijn prints klaar om te lamineren en aan te brengen in slechts 6 uur voor same-day-installatie.

Het geïntregreerde snijplotten is ongelooflijk nauwkeurig en helpt u zelfs de meest complexe vormen te ontwerpen. Gebundelde software maakt elk proces eenvoudiger, van het eerste ontwerp tot het versnellen van het weeden.

MOTO GP-motorrijder op circuit met motor, helm en kleding in full branding
Vehiclegraphics Car Decal Wrapping

Technologie en training op maat van uw team

U zult verbaasd zijn over de betaalbaarheid van onze printers. Onze kleinste systemen, perfect voor stickers en decals, passen netjes op een bureaublad, terwijl zelfs onze grotere oplossingen, ontworpen voor maximale efficiëntie, een compacte voetafdruk en een snelle ROI hebben.

De vehicle wrapping-opleidingen via de Roland Academy behandelen alles wat u moet weten, van het ontwerpen van voertuiggraphics tot de installatie en de verkoop van uw voertuigverpakkingsdiensten.

Technologie voor het produceren van geweldige voertuiggraphics

Voertuigwraps, gedeeltelijke wraps of voertuigdecals produceren? U hebt een buitengewone technologie ter beschikking. Ongelooflijke kleuren, fantastische nauwkeurigheid en verbazingwekkende doorloopsnelheden - onze nieuwste generatie grootformaatprinters levert het allemaal.

Alles uitbreiden | Alles samenvouwen
TrueVIS SG2 640 

Roland is marktleider op het gebied van geïntegreerde eco-solvent printers/snijplotters.

De TrueVIS VG2 heeft prijzen gewonnen voor zijn totaal nieuwe benadering van print-and-cut: prints kunnen worden afgewerkt in slechts zes uur, met de oranje en groene TR2-inkten en True Rich Color-management vooraf ingesteld om de kleurnauwkeurigheid te verbeteren. De TrueVIS SG2 met TR2 is een bekroond instapmodel, een echte partner voor een nieuwe vehicle wrappingdienst.

Ga aan de slag met voertuiggraphics met behulp van de VersaSTUDIO BN-20, onze meest compacte en betaalbare printer voor voertuigstickers en decals.

TrueVIS 
Geeft u de voorkeur aan een autonome voertuiggraphics printer? Geen probleem. De TrueVIS VF2-640 gebruikt gebruikt TR2-inkten met groen en oranje voor uitstekende prints. Produceer nog meer kleuren met de Roland VersaEXPRESS RF-640 8-kleurenprinter - het meest uitgebreide kleurengamma voor duurzame outdoor graphics in zijn klasse, met CMYK plus lichtzwart, rood, groen en oranje.
 
De SOLJET EJ-640 is een industrieel systeem voor de meest drukbezette ateliers, terwijl de VersaEXPRESS RF-640 de meest betaalbare Roland-printer is. Allemaal produceren ze snel en efficiënt fantastische voertuiggraphics, maar ook banners, borden, posters en meer voor buitengebruik.
VersaUV LEF2-serie 
CAMM-1 GR-vinylplotters zijn betrouwbare werkpaarden. Ze zijn verkrijgbaar in twee formaten, eenvoudig te bedienen en worden geleverd met software om de productiviteit en de efficiëntie van de workflow te maximaliseren. Ze zijn compatibel met standaard vinylsoorten voor voertuiggraphics en substraten voor bewegwijzering.
VersaUV LEF2-serie 

Creëer verbazingwekkende details voor voertuigen met VersaUV-printers en printers/snijplotters. 

Onze oplossingen gebruiken flexibele glanzende inkt die in lagen kan worden geprint om een echte textuur te creëren of over kleuren heen kan worden aangebracht voor verbluffende speciale effecten. Wilt u een dashboard van imitatiecarbon of wielen met druppeleffect?

UV stelt u in staat creatief te zijn.

Software

Roland-eco-solvent en VersaUV-printers en printers/snijplotters worden geleverd met de meest recente VersaWorks 6 RIP -software om uw werk gemakkelijker, sneller en met meer kwaliteit uit te voeren.