Simple solutions to Make Life better

In deze moeilijke tijden werken we samen met enkele van onze belangrijkste partners om u winstgevende oplossingen te bieden, u te helpen groeien in de digitalisering en zo uw bedrijf sterker te maken.


MillBox Relief Program  - ontwikkeld door DGSHAPE & CIMsystem - heeft ertoe geleid, u een NIEUWE update en krachtig product te bieden tegen een prijs die nog nooit eerder is gezien, om u de juiste boost te geven om samen opnieuw op te starten.

 

Haal nu de nieuwste versie in uw praktijk van "Millbox" aan een uitzonderlijke prijs.

DGSHAPE en CIMSystem streven ernaar dat hun gebruikers aan de top van de productiviteit staan door te updaten naar de nieuwste software versie met nog meer functies, snelheid en de gedrevenheid om deze covid crisis te overwinnen en sterker te worden !!

jpeg

 

Het nieuwe “Relief Program” kan perfect op uw behoeften inspelen. Vanaf 1 juni , heeft u 2 maanden de tijd om te updaten naar de nieuwste software versiemet een uniek aanbod.

 

Voer hier uw gegevens in en ontvang de beste aanbieding ooit!

Indien u niet telefonisch of per e-mail gecontacteerd wenst te worden, kunt u uw steeds uitschrijven. We behandelen uw gegevens steeds conform met onze Privacyreglement. Klik hier om meer te weten.