Uitgebreide Paketten

BESCHIKBARE PAKKETTEN

Onze servicepakketten zijn ingedeeld op basis van het serviceniveau en de lengte van het contract. Deze pakketten starten na het verstrijken van de standaard garantieperiode (1 jaar) van het product.
U kunt uw garantie verlengen tot maximaal vijf jaar, het eerste jaar inbegrepen. De duur van de pakketten kan één of twee jaar bedragen. Voor elke printer zijn er drie serviceniveaus, zoals hieronder aangegeven.

 

Maintenance Service

De periodieke controle van de machine is zeer belangrijk, om een goede prestatie van het product te garanderen. Het Service Onderhoud omvat twee preventieve onderhouden, met intervallen van 6 maanden. Zo voeren onze techniekers de onderhouden uit en is de goede prestatie van uw machine gegarandeerd. Bovendien kan de technieker uw vragen over het gebruik en onderhoud van de machine beantwoorden.

Inbegrepen: de cap-tops, de wipers en de pad wipes (aantal en type van de stukken hangt van het betreffende product af). De reparaties van het product zijn niet in dit pakket inbegrepen.

Basic Service

De Basic Service omvat het onderhoud dat in de Maintenance Service al gepland is plus de interventiekosten voor onverwachte herstellingen, exclusief de vervangingsonderdelen. Dit serviceniveau zorgt voor een balans tussen de kosten van een servicepakket en een vermindering van de risico’s. Het is ontworpen voor gemiddeld tot laag gebruik.

Inbegrepen
: alle interventie- en arbeidskosten om geplande en onverwachte onderhouden uit te voeren. U wordt slechts gefactureerd voor de kosten van de vervangingsonderdelen die nodig zijn voor de interventie.

Niet-inbegrepen:
de kosten van reserveonderdelen en printkoppen.

Basic Service is beschikbaar voor toestellen die gedekt zijn door het Protection Pack in het eerste jaar.

Plus Service

De Plus Service is het meest omvattende pakket en biedt een volledige dekking. Het omvat het onderhoud dat in het Basic pakket gepland is, inclusief reserveonderdelen en printkoppen. Deze service is voor degenen die de gebruikskosten van het product vooraf willen vastleggen.

Inbegrepen:
een volledige dekking van het toestel, inclusief printkoppen.

Plus Service is beschikbaar voor toestellen die gedekt zijn door het Protection Pack in het eerste jaar.