Oprolsysteem

Oprolsysteem

Wat is het en hoe werkt het

Met het Roland DG oprolsysteem kunt u geprint materiaal automatisch oprollen en de productie met maximale efficiëntie beheren. De unit past in de meeste Roland DG printers en snijplotters en is eenvoudig te installeren, configureren en gebruiken. Het systeem bestaat uit een oproller aan de voorzijde en een geavanceerde, spanningsgevoelige oproleenheid, die zorgt voor een optimale aanvoer en geleiding van media.

 

Voordelen van het oprolsysteem

Dankzij het oprolsysteem kunt u de productie onbeheerd achterlaten. De afgewerkte job wordt veilig opgerold. Dit is erg praktisch voor grote oplagen en grote afbeeldingen zoals banners, signalisatie en autostickers. In workflows met printen en lamineren zorgt het oprolsysteem voor een eenvoudige en precieze workflow, vanaf de afgewerkte printjob tot het laden en aanvoeren in de lamineermachines van rol naar rol.

De oprolunit zorgt ook voor minder media-afval en maximaliseert de outputkwaliteit door het vinyl automatisch op te spannen. Het wordt stevig opgerold op de spoel zodat inkepingen, plooien of krassen in de media vermeden worden. Al het materiaal wordt automatisch op de unit opgerold van rol naar rol. Zo houdt u uw werkplek schoon en veilig met een handige opslagplaats.

EJ

Technische details

Dankzij zijn geavanceerde dancer roller kan de oprolunit voorwaarts en achterwaarts oprollen. U kunt verschillende rolbreedtes instellen, zodat het systeem geschikt is voor mediarollen van allerlei afmetingen en voor uiteenlopende toepassingen.

Afhankelijk van het toestel ondersteunt het oprolsysteem media tot 50 kg met een diameter tot 210 mm. Het kan dus een groot aantal substraten aan, van dun posterpapier tot zwaar bannermateriaal.