Roland Printer Assist

Roland Printer Assist

Wat is het en wat kan het voor u betekenen

Roland Printer Assist is een gratis app, verkrijgbaar in de Apple App Store, die u helpt met het optimaliseren van de efficiëntie van uw printproductie. Met Roland Printer Assist kunt u uw printer rechtstreeks vanaf uw iPad beheren, de status controleren, testprints uitvoeren, reinigingsfuncties gebruiken en van op afstand door veelgebruikte menu's navigeren. Om stilstand tot een minimum te beperken en de printerkwaliteit te behouden, informeert de app u wanneer verbruiksartikelen vervangen moeten worden.

Intuïtieve interface en overzichtelijk scherm

Roland Printer Assist heeft een intuïtieve interface met een eenvoudige navigatiestructuur. Voor uw gemoedsrust kunt u in één oogopslag de status van uw printer controleren en ziet u meteen de belangrijkste operationele kenmerken, zoals de resterende hoeveelheid inkt en de status van de inktafvalcontainer.

Optimaliseer de productiviteit door monitoring van op afstand

Als Roland Printer Assist zich op hetzelfde netwerk bevindt als uw printer, kunt u algemene printerfuncties bedienen van op afstand, zoals in- en uitschakelen, testprints uitvoeren en reinigen – zelfs wanneer u aan de andere kant van de printruimte staat. Om uw productiviteit echt te optimaliseren, laat Roland Printer Assist u meerdere printers bedienen vanaf één iPad.

Eenvoudig te volgen onderhoudsprocessen

Onderhoudstaken vormen een belangrijk deel van het leven van uw printer. Deze taken zijn gemakkelijker uit te voeren met Roland Printer Assist, dankzij de interactieve documentatie in de app. Processen zoals handmatige reiniging en het vervangen van onderdelen zijn gemakkelijk op te vragen. Schema’s loodsen de operator stap voor stap door elk proces.

 

Download Roland Printer Assist

iPad is een handelsmerk van Apple, Inc.