Toepassingen

Ontdek de manieren waarop u de technologie van Roland DG kunt gebruiken

Printen op hout Printen op hout
De VersaUV LEF benchtop UV-printers van Roland zijn perfect voor rechtstreeks printen op kleine houten items, zoals gepersonaliseerde geschenken.
stickers en transfers Stickers en labels
Maak gestanste stickers in allerlei vormen en maten. Voeg ook laminering, transparante inkt, metallic en andere unieke effecten toe voor uiterst stijlvolle stickers en labels.
metallic printen Metallic printen
Print opvallende teksten, graphics en speciale effecten in een compleet spectrum van metallic tinten en meer dan 500 parelmoerkleuren.
Banners Banners
Voor kleurrijke banners die de tand des tijds doorstaan biedt Roland DG de best verkopende serie digitale grootformaatprinters van dit moment.
Kunst Kunst
Roland DG heeft met de introductie van de 6-kleuren 54" Hi-Fi JET een revolutie veroorzaakt in de reproductie van kunst.
dental CAD/CAM Dental CAD/CAM
De compacte DWX-serie dentale CNC-freesmachines biedt geavanceerde functies en een uitstekende prestatie.
grafisch ontwerp Grafisch ontwerp
Roland biedt de gereedschappen om uw ideeën tot werkelijkheid te laten worden.
Signalisatie maken Signalisatie
Roland is al meer dan 30 jaar toonaangevend in de signalisatie-industrie.
krimpfolieprototype Krimpfolie
Krimpfolieverpakkingen zijn in de afgelopen jaren toegenomen. Op een product kunnen op diverse manieren krimplabels worden aangebracht die sterk in het oog springen.
commercieel printen Commercieel printen
De Roland DG-technologie kan de basis vormen voor een winstgevend commercieel printbedrijf, signalisatie of voertuigfolies en andere duurzame graphics of op kleur afgestemde proefdrukken en verpakkingsprototypes.
printen/snijden Printen/snijden
Bekijk ons aanbod eens van nabij en dan begrijpt u waarom Roland DG altijd het populairst is onder diegenen die willen printen/snijden met een bewezen topprestatie.
Labeling Labels printen
De geïntegreerde print- en snijplottechnologie zorgt voor een revolutie in de label-, transfer- en verpakkingsindustrie.
Prijzen Trofeeën en Awards
Personaliseer een breed scala aan trofeeën, promotieartikelen, naamplaatjes, badges, sieraden, sleutelhangers en meer.
Sublimatie Sublimatieprinten
Roland DG maakt het gemakkelijker dan ooit om verbluffende graphics toe te voegen aan zacht signalisatiemateriaal, tentoonstellingsobjecten en interieurdecoratie.
printen met foto-impact Photo Impact Prints
U kunt nu waarde toevoegen aan een brede variëteit aan sieraden en cadeaus door deze te personaliseren met tekst, artwork en foto's.
industriële markering Industriële markering

Bedruk harde oppervlakken zoals goud, zilver, koper, messing, aluminium, roestvast staal, titanium, acryl en meer.

medisch Medisch
Maak met unieke apparaatidentificatiecodes (UDI) snel klantspecifieke medische instrumenten en gereedschappen.
personalisering Personalisatie
De portefeuille met digitale technologieën van Roland DG biedt resultaten van hoge kwaliteit, waardoor het gemakkelijker is dan ooit om waarde toe te voegen aan eenmalige unieke artikelen.
promotieproducten Promotieproducten
Produceer hoogwaardige prototypes, kleine oplages en eenmalige promotieartikelen waaronder speciale reclames, logoproducten en relatiegeschenken.
verpakkingsprototypes maken Verpakkingsprototypes maken
Roland DG was het eerste bedrijf dat een inkjetprinter/snijplotter met UV LED-uitharding op de markt bracht die was uitgerust met CMYK+witte inkten en gloss inkten.
rapid prototyping Rapid prototyping
De Subtractive Rapid Prototyping (SRP)-freesmachines van Roland bieden diverse voordelen boven traditioneel printen in 3D.
Voertuiggraphics voor restyling van auto's Voertuiggraphics
Met de geavanceerde inkjetprinters, printer/snijplotters en vinylsnijmachines kunnen signalisatiebedrijven op eenvoudige wijze een nieuwe winstgevende toepassing toevoegen aan hun bedrijf.
STEM-onderwijs STEM-onderwijsoplossingen
Studenten voorbereiden op carrières in het maken van signalisatie, grafisch ontwerp, het ontwikkelen en het maken van verpakkingen. 
klantspecifieke kleding Gepersonaliseerde kledij
Met de Roland R-Wear-oplossingen kunt u kleding binnen enkele minuten aan de wensen van de klant aanpassen, waardoor u waarde toevoegt aan uw productlijn.
Kleursystemen voor ramen Kleursystemen voor ramen
Overal waar een raam is of een geverfd oppervlak dat beschermd moet worden, biedt zich een kans aan.