Printers waarmee u keramische tegels kunt bedrukken
Ceramic Tile Printing Machines
Als u op zoek bent naar een toestel waarmee u op keramische tegels kunt printen, dan hebben wij de ideale oplossing voor u. Er zijn twee populaire manieren om keramische tegels te personaliseren: UV-printen en sublimatie printen. Beide manieren leveren prachtige kunstwerken op, unieke interieurdesigns, branded displays en meer. 

Met deze toestellen kunt u niet enkel keramische tegels personaliseren, maar ook decoratieve en stenen tegels, keien, leisteen en glazen tegels. Vraag nu een gesprek met ons aan om uw ideeën te bespreken en wij adviseren u met veel plezier over het meest geschikte toestel.

 

Vraag een consultatie aan

Bedruk unieke keramische tegels

De ongelooflijke materiaalcompatibiliteit van de Roland VersaUV-printers betekent dat u rechtstreeks op keramische tegels kunt printen; als alternatief is er de sublimatietechniek van onze Texart-printers. Beide technologieën stellen u in staat om op maat gemaakte achterwanden, muurschilderingen en wandontwerpen te maken - een perfecte manier dus om restaurants, hotels en coffeeshops van leuke bedrijfslogo's en originele kunstwerken te voorzien. U kunt deze service ook aanbieden aan uw particuliere klanten - tenslotte wil iedereen een unieke keuken of badkamer in zijn huis!

Tegels bedrukken - en waarom printen op steen de max is

Tegels die op echte stenen lijken, en stenen die op tegels lijken? Met de Roland VersaUV-printers kunt u rechtstreeks op stenen printen, gaande van kleine tot grote, om zo iets heel bijzonders te creëren. Wilt u de buitenwereld naar binnen halen? Ga dan voor botanische prints op tegels van keramiek of glas. U kunt kiezen voor een matte of glanzende afwerking, waarbij u zelfs tactiele waterdruppel-effecten kunt toevoegen om zo het regenwoud na te bootsen! Deze slimme tegelprinters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten om u te helpen de markt voor interieurdecoratie naar uw hand te zetten.

De slimme VersaUV-printers van Roland bieden CMYK-, witte en glanzende inkten voor heldere kleuren, prachtige monochrome tinten, speciale effecten, texturen, reliëf en meer. Ontdek meer over het gebruik van UV-texturen en 3D-effecten in onze blog.

Go voor heldere, krachtige kleuren met de Texart sublimatieprinters

Roland Texart sublimatieprinters vullen uw portfolio aan: ze zijn perfect voor het maken van ChromaLuxe metalen fotopanelen met een coole, gepersonaliseerde look. Texart XT-640 en RT-640 printers zijn ook compatibel met standaard tegelmaterialen, zodat je kunt spelen met hun ongelooflijke kleurenpalet, van felle fluorescerende kleuren tot subtiele pasteltinten. Wees zo gedurfd of subtiel als u maar wilt.

 

Onze creatieve collega's zijn experts in het matchen van uw vereisten met de ideale oplossing. Zij kunnen u alle informatie geven die u nodig heeft om een beredeneerde beslissing te maken voor uw volgende investering. Het enige dat u hiervoor moet doen is het onderstaande formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Indien u niet telefonisch of per e-mail gecontacteerd wenst te worden, kunt u uw steeds uitschrijven. We behandelen uw gegevens steeds conform met onze Privacyreglement. Klik hier om meer te weten.