Trofeeën en Awards
Printen en graveren van prijzen
Als wereldleider op het gebied van betrouwbare en kosteneffectieve graveer- en printapparaten biedt Roland DG een compleet assortiment graveermachines, impactprinters, sublimatieprinters en direct-to-object UV-printers voor de professionele personalisering van trofeeën en prijzen.

De graveerapparaten uit de EGX-serie kenmerken zich door talrijke geavanceerde en precieze functies die deze machine veelzijdig en gemakkelijk in het gebruik maken en waarmee u uitzonderlijk heldere en levendige tekst en graphics, 3D-reliëfs en zelfs strasssteen-decoratie kunt produceren.

prijs in full-colour graphics
prijs in full-colour graphics

Breng full-colour graphics aan op prijzen

Met de benchtop-vlakbedprinters uit de VersaUV LEF-serie, waaronder de LEF-200 en LEF-12i, brengt u kleurrijke en oogstrelende graphics direct aan op prijzen en andere objecten tot 100 mm dik. Combineer CMYK, witte inkt en gloss-inkt voor een visuele impact en unieke dimensionale effecten, zoals verhoogde logo's en getextuurde patronen.

LEF-serie

printen met foto-impact

Afbeeldingen met impact aanbrengen op voorwerpen

U kunt, voor een ongelooflijke lage instapprijs, waarde toevoegen aan een breed scala aan sieraden en geschenken door deze te transformeren tot gekoesterde herinneringen. Met de unieke MPX-foto-impactprinters van Roland brengt u snel en gemakkelijk tekst, foto's, logo's en ander artwork aan op een grote variëteit aan metalen en acryl voorwerpen, van souvenirs en plaquettes tot bedeltjes en hangertjes.

printen met foto-impact