Oplossingen voor sublimatieprinten
Oplossingen voor sublimatieprinten
Roland DG heeft sublimatieprinten veel gemakkelijker en minder inspannend gemaakt met de uitzonderlijk briljante en krachtige Texart-apparaten die oplossingen bieden voor soft signage, tentoonstellingsobjecten, interieurdecor, merchandise en meer. De sublimatietechnologie van Roland DG is de ultieme uitdrukking van veelzijdigheid, die grote mogelijkheden biedt op het gebied van productpersonalisering, signalisatie, textielprinten en andere winstgevende industrieën.

sublimatie op soft signage

Soft Signage

Maak sublimatieprints voor vlaggen, banners en textiel van polyesterweefsel die de natuurlijke drapering en textuur van het weefsel behouden. Soft signage, licht van gewicht en praktisch, is voordelig om te verzenden en gemakkelijk op te hangen en geeft aan signalisatieshops en providers van graphics een alternatief voor de zwaardere, traditionele signalisatie. Met geavanceerde Texart-inktconfiguraties kunt u bovendien afbeeldingen van fotografische kwaliteit produceren, met subtiele huidtonen en extreem levendige kleuren, evenals fluorescentietinten.
sublimatie op soft signage
sublimatie op sportkleding
sublimatie op sportkleding

Sportkleding

Texart-sublimatieprinters zijn op maat gemaakt voor personalisering van polyester-sportkleding en andere kledij. Als u actief bent in de kledingbusiness of zich daarin wilt begeven, dan is er geen beter apparaat waarmee u graphics kunt aanbrengen op sport- en fitnesskleding, modeartikelen, teamuniformen, professionele sportkledij en vrijetijdskleding. En met nieuwe Texart-fluorescerende-inkten die voor de sublimatieprinters van Roland DG beschikbaar zijn, voegt u aan uw sportkleding kleuren van een oogverblindende levendigheid toe.
sublimatie op kunst en interieurdecor

Kunst en interieurdecor

De Texart-sublimatietechnologie is ideaal voor het maken van grote achtergronden, muurbedekkingen, canvaskunst en andere klantspecifieke voorwerpen. Deze technologie opent grafische mogelijkheden voor interieurontwerpers, signalisatieshops, en andere creatieve professionals om designs, logo's, merken en patronen aan te brengen op een grote verscheidenheid aan materialen. En met geavanceerde printkoppen met acht kanalen die per kanaal 180 nozzles bevatten toont de output van uw kunst en interieurdecor vloeiende gradaties, dichte kleuren en fijne details.
sublimatie op kunst en interieurdecor
sublimatie op gepersonaliseerde mode
sublimatie op gepersonaliseerde mode

Gepersonaliseerde mode

Modeontwerpers en graphic-providers kunnen hun eigen mode-ideeën vormgeven met kleding- en weefselontwerpen, of met company branding op T-shirts en kledij. De Texart-sublimatieprinters van Roland DG geven u een rijkdom aan textiel- en personaliseringsopties. Deze machines zijn de ideale productieoplossing voor ontwerpers, artiesten en creatieve professionals die hun eigen bedrijfskleding of unieke modeproducten willen maken.
sublimatie op merchandise

Merchandise

Sublimatie stopt niet bij textiel en mode. De Texart-apparaten van Roland zijn ook ideaal voor het aanbrengen van graphics op relatiegeschenken, gadgets en sportuitrusting. Breng logo's en ontwerpen aan op hoezen van slimme apparaten, personaliseer gedecoreerde tegels, en talloze andere voorwerpen en begin uw eigen personaliseringsbedrijf.
sublimatie op merchandise
gepersonaliseerde sublimatie op grote voorwerpen
gepersonaliseerde sublimatie op grote voorwerpen

Personalisering van grote voorwerpen

Met de Texart-sublimatieprinters van Roland DG kunt u full-colour graphics aanbrengen op grote merchandise, van snowboards tot vloermatten in voertuigen. Gesublimeerde graphics is een eenvoudige en kosteneffectieve manier om producten te personaliseren en unieke items te maken.
sublimatie op ChromaLuxe-producten

ChromaLuxe metaal en hout

Met speciaal gecoate ChromaLuxe-producten kunt u foto's en ontwerpen aanbrengen op houten en metalen voorwerpen om deze te transformeren tot levendige promoties, items voor verkoopdisplays, tafelbladen, kunstwerken, en meer.

sublimatie op ChromaLuxe-producten

Sublimatietechnologie van Roland DG

Roland DG biedt twee uitzonderlijke printers voor oplossingen op het gebied van sublimatieprinten.

Texart XT-640
Texart XT-640

Texart XT-640

Voor snel printen in hoge volumes met trapsgewijs opgestelde printkoppen voor maximale productiviteit. Deze machine, gebouwd voor continue en moeiteloze productie in lange printruns, is uitgerust met automatische inktverwisseling en geavanceerde inktmodi.
Texart RT-640
Texart RT-640

Texart RT 640

Ontworpen voor een superieure kwaliteit, productiviteit en gebruiksvriendelijkheid die zowel ervaren operators als beginners hoog zullen waarderen. Deze machine kan bogen op geavanceerde inktmodi en de modernste printbesturingstechnologie.

Sublimatiegids Roland DG

De gids voor digitale inkjet-sublimatie van Roland DG is een uitgebreide hulpbron waarin een beknopt en inspirerend overzicht wordt gegeven van deze snel groeiende en opwindende markt – een prachtig hulpmiddel voor mensen die meer willen weten over sublimatie of zich voor de eerste keer in deze bedrijfstak begeven.