Printen op hout

Als u een machine nodig hebt voor het printen op hout, dan heeft Roland de oplossing voor u. Met onze reeks UV-printers kunt u rechtstreeks printen op houten items, zoals wijnkisten of fotoframes. U kunt zelfs printen op grote houten items zoals deuren of tafelbladen. Wat voor u idee u ook hebt, een printer van Roland maakt het waar.

Klik op de knop om een consultatie te boeken met een van onze creatieve adviseurs om te ontdekken hoe een UV LED-printer van Roland uw dromen kan verwezenlijken.

Boek een consultatie

Printen op hout

Printen houten borden, sportmaterialen, interieurdecoratie, meubels en zoveel meer met onze reeks LED UV printers. Door de mogelijkheid om direct te printen op recyclage hout, laminaat, hard- en naaldhout, is de VersaUV serie een uitstekende reeks printers voor zowel signmakers als design studios.

Onze benchtop houtprinters zijn ideaal voor de decoratie van kleine houten items zoals fotolijsten, of om grotere items te personaliseren, zoals bijvoorbeeld muziekinstrumenten. Laat uw creatie de vrije loop door te printen met witte inkt - perfect voor het toeveogen van highlights of als basis voor donkere kleuren - en voeg speciale texturen toe met gloss inkt.

 

Personalisatie van houten items

De VersaUV LEF benchtop UV-printers van Roland zijn perfect voor rechtstreeks printen op kleine houten items, zoals gepersonaliseerde geschenken. Deze onderzetters, fotoframes en babyblokken zijn fantastische cadeaus, terwijl bedrijven ook hun logo's of branded graphics kunnen aanbrengen op vergelijkbare items.

Print op unieke, houten objecten

Creëer unieke meubels, kunstwerken, sportuitrusting, interieurproducten en veel meer met onze reeks LED UV-printers. Er staat een complete markt van potentiële mogelijkheden open voor bordenmakers, experts op het gebied van gepersonaliseerde graphics, retailers en ontwerpstudio's. Vraag een gratis exemplaar van onze UV-printgids aan om honderden ideeën op te doen.

Vraag nu de UV-gids aan

Creëer verbluffende 3D-texturen op hout

Word creatief door te printen met witte inkt – perfect voor het toevoegen van accentueringen of als basis om kleuren op donkere houten ondergronden naar voren te laten komen. Glanzende inkten zorgen voor een verfijnde glanzende en matte afwerking die reliëf, braille-tekst en 3D-texturen simuleren om aan het printoppervlak een extra vleugje magie te geven.

Boek een consultatie

Printen op grote houten items

Zelfs grote houten objecten kunnen deel uitmaken van uw portfolio met onze grote VersaUV vlakbed printers. Print direct op voorbehandelde houten items en volledige panelen tot 200mm hoogte, of betreed de markt van beursdisplays, productie en meer. Oftewel, personaliseer meerdere, kleine houten items op industriële schaal.

Vraag een consultatie aan

 

Select images courtesy of