Oplossingen voor STEM-onderwijs

De studenten van vandaag ondersteunen om de leiders van morgen te worden.

Bied uw studenten de kans om 3D-prototypes, signalisatie, verpakkingen, gedecoreerde kleding, en meer te ontwikkelen en te produceren met apparatuur die gebruiksklaar in uw klaslokalen of fab labs kan worden ingezet. Met de toonaangevende technologie van Roland zijn studenten beter voorbereid op carrières in Science, Technology, Engineering, Arts en Maths (STEM).

Aanbieders van educatieve hulpmiddelen van Roland ondersteunen STEM-programma’s met colleges en ready-to-teach-projecten die het voor lesgevers eenvoudiger maken om direct met studenten aan de slag te gaan.

Een uitgebreide collectie van apparaten met extra software en ondersteuning.

Onze apparaten worden geleverd met productiesoftwarepakketten die naadloos op onze machines draaien en ontwikkeld werden voor nieuwkomers én professionals. Wij zorgen er ook voor dat uw apparaat altijd klaar is om te produceren en het onderricht te ondersteunen dankzij een uitgebreide garantieregelingen en de allerbeste ondersteuning in de branche.

LEF-serie

De UV Vlakbedprinters van de LEF-serie bieden studenten oneindige personaliserings- en printmogelijkheden. Ze maken het mogelijk direct de drukken op een breed scala aan materialen zoals metaal, glas, hout en doek. Opties zoals witte inkt en gloss maken speciale reliëfeffecten mogelijk.

 

 

Printers en snijplotters

Printers en snijplotters van Roland DG zijn directe inzetbare apparaten, die reële grafische toepassingen voor uw studenten bieden. Van specifieke vinyl snijplotters voor signalisatie en gedecoreerde kleding tot grootformaat-inkjetprinters/snijplotters voor unieke graphics en vlekkeloze fotografische output: er is een specifiek Roland DG-apparaat voor uw educatief project en designcursus.