Stickers en labels

Stickers zijn het ultieme printproduct voor gemakkelijke branding- en labelingsprojecten, of u deze nu op een laptop plakt, een sporthelm of een autoruit. Met de printers en printers/snijplotters van Roland DG maakt u niet alleen uw eigen stansstickers in allerlei vormen en maten, maar kunt u ook laminaat, gloss-inkt, metallic en andere unieke effecten toevoegen voor luxueuze en winstgevende stickers en labels.

Stickertoepassingen

Breng uw merk onder de aandacht met logostickers

Stickers zijn het ideale medium voor muziekgroepen, mode, kunst en retailpromotie, waarmee u de vrijheid krijgt om uw merk overal mee naartoe te nemen, plak ze op producten en verpakkingen of deel ze uit als promotie-items. Met de apparaten van Roland DG maakt u memorabele en oogstrelende logostickers in levendige kleuren op een breed scala aan transparante en witte vinyls en folie.
Stickertoepassingen
Stickertoepassingen
Stickertoepassingen

Auto- en bumperstickers

Print duizenden auto- en bumperstickers met de printers van Roland DG. Breng berichten, graphics van sportteams en andere klantspecifieke ontwerpen aan op stickers om deze te verkopen als originele producten of om met succes informatie te verspreiden over uw non-profitorganisatie of uw persoonlijke missie.

Stickertoepassingen
Stickertoepassingen

Gemakkelijk te maken stanslabels en transfers

Maak flessenlabels, labels voor ambachtsproducten en labels voor dozen en verpakkingen met de printers van Roland DG. Gebruik onze printers/snijplotters voor moeiteloos gepersonaliseerd stansen en maak originele labels in vrijwel onbegrensde vormen en maten.