Roland DG steunt alle beslissingen die gemaakt werden betreffende het uitstellen van grote beurzen om de veiligheid van alle deelnemende partijen te vrijwaren.

We beseffen ook dat velen onder jullie op dit moment voor een uitdaging staan. De toekomst kan onzeker aanvoelen en in veel gevallen is het bedrijfsleven wat stilgevallen.

Uw bedrijf kan op veel verschillende manieren gevoed worden. Het blijft belangrijk om altijd vooruit te kijken, te beslissen hoe we ons professionele leven kunnen verbeteren en de toekomst te omarmen eens deze moeilijke periode achter de rug is.

In deze ongekende en onvoorspelbare tijd moeten we als partners samenwerken en elkaar op elke mogelijk manier ondersteunen. Daarom hebben wij bij Roland DG slechts één duidelijke boodschap voor u:

 

ONDERSTEUNEND

Wij blijven met u verbonden, waar u ook bent. Ons team van experten staat klaar om zich voor u in te zetten, rechtstreeks of via onze vele sociale media platformen. Zo ontvangt u de juiste informatie en ondersteuning, wat er ook gebeurt.

INSPIREREND

Wij blijven inspirerend en leerzaam, en stellen u daarom een frisse, uitvoerige reeks van webinars, online tutorials en digitale content ter beschikking.

VERSTERKEND

Wij blijven de wereld van digital printing versterken met toekomstige bedrijfsinitiatieven en de aankondiging van nieuwe spannende producten.

WIJ ZIJN HIER

Vul het onderstaande formulier in voor dringende vragen of noden. Wij nemen onmiddellijk contact met u op.

Indien u niet telefonisch of per e-mail gecontacteerd wenst te worden, kunt u zich steeds uitschrijven. We behandelen uw gegevens steeds conform met onze Privacyreglement. Klik hier om meer te weten.