Het normale werkritme hervatten kan in de gegeven omstandigheden een uitdaging zijn, maar bij Roland DG zijn we optimistisch over de toekomst. Door samen te blijven werken kunnen we nieuwe kansen, oplossingen en positieve resultaten krijgen.

U kunt van ons dezelfde toonaangevende technologie en uitzonderlijke service verwachten. We kijken er ook naar uit om een aantal leuke nieuwe initiatieven te delen om succes en groei in de hele sector te garanderen.

Onze boodschap is en blijft: WIJ ZIJN HIER.

  


Er is veel content, advies en ideeën op onze digitale kanalen te vinden, om uw bedrijf op koers te houden. We willen niet dat u nuttige informatie mist, dus blijf ons volgen.

U kunt ook contact houden door u te abonneren op onze nieuwsbrief - zo krijgt u het nieuws automatisch in uw inbox.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

ONDERSTEUNEN

Blijf in contact, waar u ook bent. Ons team van experts staat klaar om met u in gesprek te gaan, hetzij rechtstreeks, hetzij via onze verschillende sociale platformen. Of het nu gaat om consultancy en zakelijke behoeften, of om een vraag over uw Roland-apparaat, wij zijn er om u de juiste informatie en ondersteuning te geven.

Contacteer ons

VERNIEUWEN

Wat kunt u allemaal doen met uw Roland? Zie hoe bedrijven zoals het uwe zich hebben ontwikkeld en ontdek nieuwe industrieën en markten.

Verken nieuwe sectoren Laat u inspireren

AANPASSEN

Is er een andere manier? De Roland-website staat vol met ideeën over de wereld van digitaal printen, alternatieve opportuniteiten en informatie over onze nieuwe producten. We willen onze kennis met u delen.

Nieuwe toepassingen Ontdek onze producten

WIJ ZIJN HIER

Vul het onderstaande formulier in voor dringende vragen of noden. Wij nemen onmiddellijk contact met u op.

Indien u niet telefonisch of per e-mail gecontacteerd wenst te worden, kunt u zich steeds uitschrijven. We behandelen uw gegevens steeds conform met onze Privacyreglement. Klik hier om meer te weten.